Heerlijkheid Warenhout

Bed & Breakfast

Streek

De B&B Heerlijkheid Warenhout bevindt zich in het hart van een prachtige streek met een schitterende natuur en daarnaast allerlei bezienswaardigheden. Wanneer u van de natuur wilt genieten kunt u dit doen door te wandelen en te fietsen, er zijn volop fietsroutes en wandeltochten beschikbaar. Deze brengen u op landgoed Wallsteijn, de Oude Buisse Heide of de Pannenhoef. Ook een bezoek aan het natuurreservaat de Krochten en Lange Goren met het riviertje de Aa of Weerijs mag u niet missen. Wanneer u al fietsend of wandelend de grens met Belgie wilt oversteken komt u vast en zeker in natuurgebied de Maatjes-Matjens. Dit paradijselijk gebied met zijn mooie slingerpaadjes doet iedereen opgaan de in natuur. Wandel-, fiets- en menroutes hebben wij beschikbaar.


      aaofweerijs buiseheide1 uddel14

Na een dag genieten van de mooie omgeving in de buurt van de B&B kunt u heerlijk uit eten in de diverse betaalbare restaurants en bistro's. Wij voorzien u graag van de adressen.

goghhuis1 corso2
Cultuur vindt u in Zundert bij het geboortehuis van Vincent van Gogh en natuurlijk bij het alombekende Bloemencorso op de eerste zondag in september.
Wanneer u de landelijk omgeving wilt afwisselen met een dagje in een gezellige winkelstad dan bent u in ca. 20 autominuten in Breda en ca. 30 minuten in Antwerpen. Maar ook in het nabije Zundert zijn volop winkels en cultuur.

© 2014 jouw website