Heerlijkheid Warenhout

Bed & Breakfast

Paarden

Op Heerlijkheid Warenhout zijn ook uw paarden en pony's van harte welkom.


    bak Paard2 stal

Wij hebben 2 ruime stallen en een paddock beschikbaar. Als uw paard of pony liever geniet van een groene weide dan is dit ook mogelijk. We hebben een ruime veilige omheinde weide waar uw trouwe viervoeter naar hartelust kan grazen.

Wanneer u na een heerlijke buitenrit terugkomt is er de mogelijkheid om de paarden heerlijk te wassen met warm water. Zadels, tuigen en rijtuigen kunnen achter slot en grendel worden achtergelaten in de schuur. Het voeren van de paarden kunt u zelf doen of aan ons overlaten.


              uddel18 uddel14

Bij aankomst treft u een schone stal aan. Wij vullen de stallen met stofvrije houtskrullen. Het uitmesten van de stallen doen wij voor u. De paarden krijgen 2 keer per dag krachtvoer. Standaard is dit basisbrok. Als uw paard andere wensen heeft kunt u dit voer zelf meenemen. Als de paarden op stal staan krijgen ze naast krachtvoer ook hooi.

Het verblijf van een paard of pony kost EURO 12,50 per nacht. Wanneer uw paard of pony buiten loopt kost een overnachting EURO 8,00 inclusief krachtvoer.

© 2014 jouw website