Heerlijkheid Warenhout

Bed & Breakfast

Kamers

De B&B beschikt over een sfeervolle slaapkamer op de begane grond. Deze kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en grenst aan uw eigen badkamer en toilet. U heeft daarnaast als gast de beschikking over een ruime gezellige woonkamer met zit- en eethoek. Hier serveren wij ook het ontbijt. In de leeskamer met uitzicht op de tuin en de polders komt u zeker tot rust en kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving. U heeft het oorspronkelijke woongedeelte van de boerderij geheel tot uw beschikking en de factor privacy maakt deze B&B echt bijzonder.


zit-eetkamer2 leeskamer4

In de gehele B&B is gratis WiFi. Ook zijn TV en radio aanwezig. Vanzelfsprekend zijn koffie en thee bij de prijs inbegrepen en kunt u gebruik maken van een kleine koelkast. Voor bedlinnen, handdoeken, badjassen en een fohn is gezorgd.
De prijs per overnachting voor 2 personen bedraagt EURO 65,00 inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Komt u alleen dan bedraagt de prijs EURO 55,00 per overnachting. Vanaf 3 nachten ontvangt u een korting van 10%.

Telt uw gezelschap meer dan twee personen dan kunt u voor inlichtingen contact met ons opnemen. Betalen kan vooraf per bank of ter plaatse contant bij aankomst. Er is geen pinautomaat aanwezig.


            Slaapkamer3 Slaapkamer2

© 2014 jouw website